Hosting
VPS prednosti

VPS vam pruža mogućnost da održite kompletnu kontrolu i funkcionalnost namenskog servera, uključujući upravljanje butovanjem i backup-om, a u isto vreme da zadržite sve pogodnosti zajedničkog hostinga: upravljanje update-ovanjem operativnog sistema, sigurnosne zakrpe i cene zajedničkog hostinga.

BeoNET je Microsoft-ov partner, koristimo ASP.net i priznati smo stručnjaci u oblasti IT-a, samim tim smo logičan, stabilan, pouzdan izbor za VPS hosting rešenja visokih performansi.

Uspostavite kompletno daljinsko upravljanje i kontrolu

VPS hosting pruža odlične performance i dobru funkcionalnost, ali opet vrlo malo kad se radi o alatima za upravljanje. Na svu sreću, BeoNET je savladao prepreku i rešio kako da se dođe do bolje kontrole. Imate pun pristup daljinskoj web upravljačkoj konzoli.

Kroz vašu upravljačku konzolu možete da nadgledate, upravljate, butujete, backup-ujete i povratite sve delove VPS servera.

Prednosti našeg VPS rešenja

BeoNET je izabrao Linux i Windows platforme za svoja VPS hosting rešenja iz razloga koje ćemo navesti u daljem tekstu, a koji omogućavaju dobitke u performansama vezane za naše VPS servere.

Visoke performanse VPS Hostinga

VPS efikasna sistemska arhitektura radi na nivou matičnih servera. VPS ne koristi virtualizovani hardver, već pristupa stvarnom hardveru i drajverima prisutnim na serveru.  VPS performanse ga čine izuzetno povoljnim za aplikacije sa visokim I/O zahtevima, poput baza podataka i servera za elektronsku poštu.
   
Prilagodljivost i laka migracija na dinamični namenski hosting

Svaki VPS može postepeno da povećava iskorišćenje resursa do maksimuma koji mu dozvoljava fizički server na kome radi. Korišćenjem jedinstvene strategije za migraciju servera obezbedićete minimalno vreme nedostupnosti vašeg servera, a VPS se može lako prebaciti na drugi server kako bi se izvršio servis ili nadogradnja hardvera, bez alarmiranja klijenata..
   
Efikasna virtualizacija

VPS efikasne tehnologije čine naše virtualne servere najboljim dostupnim platformama za virtualizaciju. Kvalitet operativnog sistema, deljenje resursa između VPSova, stvaranje gotovih konfiguracija sistema i aplikacija su nekoliko mogućnosti koje omogućavaju efikasnu implementaciju i njihovo korišćenje u vašoj organizaciji.
   
Konsolidovani operativni sistem i upravljanje aplikacijama znači manje posla za vas

VPS koristi jedan operativni sistem, što ga čini izuzetno lakim za održavanje i update svih virtualnih servera koji rade pod njime. VPS administratori nikada ne moraju da brinu oko novih verzija operativnog sistema ili sigurnosnih zakrpi, sve ovo rade naši server administratori na matičnom nivou.
   
Eliminiše preterano korišćenje prostora na disku

Jedna instanca operativnog sistema smanjuje neophodan prostor na hard disku potreban za pojedinačni VPS. Za razliku od hardverskih rešenja za virtualizaciju sa kojima gubite 4GB samo za operativni sistem, naše rešenje vam daje potpunu kontrolu cele VPS memorijske kvote. Korišćenjem template engina, aplikacije se mogu izvršavati i u pojedinačnoj instanci.
   
Dinamična alokacija i detaljna kontrola resursa

Imate manjak memorije? Treba vam više prostora na disku? Nema problema! Uz pomoć detaljnih podešavanja parametara za VPS  resurse u mogućnosti smo da u svakom trenutku podesimo vaše resurse tako da ne posustanu i kod privremeno pojačane upotrebe. Povećanje memorije je moguće bez perioda nedostupnosti servera, vezanog za nadogradnju hardvera.
   
Moćan set alatki za upravljanje virtualnim serverima

Kompletna paleta alatki za upravljanje uključuje kontrolu putem internet i klijentske aplikacije za administratore. Ove kontrolne aplikacije omogućavaju konvertovanje, racionalizaciju, nadzor, backup, oporavak sistema, analizu, dijagnostiku, migraciju i još mnogo toga za Windows i Linux platforme, što omogućava lako, konzistentno upravljanje.