Control Panel - demo

Parallels Plesk®

Dizajniran za web hosting i automatizaciju servera, nagrađivani Parallels® Plesk Panel nudi interfejs koji je lak za korišćenje, pristup aplikacijama na osnovu profila i potpuno integrisano upravljanje privilegijama, naplatu i sistem za upravljanje sadržajima. Dostupnost stotina aplikacija samo jednim klikom, integrisani alat za pravljenje sajtova i potpuno automatizovana naplata koju nudi Parallels Plesk Panel omogućavaju vam uvođenje novih i proširenje postojećih servisa na brz i pogodan način.

Demo verzijama Parallels® Plesk edicija možete pristupiti ovde.

ISPmanager Control Panel

Ova demo verzija će vam pomoći da dobijete jasnu ideju o ISPmanageru, o njegovim kvalitetima i mogućnostima. ISPmanager demo server je aktivan maksimalno 8 sati. Takođe, automatski se uklanja ako je neaktivan 1 sat. Jedan posetilac ne može da pristupi jednom serveru sa ISPmanager Professional u toku 24 sata. Možete da pogledate demonstraciju ISPmanagera koristeći parametre navedene u nastavku teksta. Ponekad se dešava da aplikacija ne radi neko vreme. Najčešće je razlog što se aplikacija ažurira. Izvinjavamo se zbog neugodnosti.

Imajte u vidu da je pristup namenjen isključivo u demonstrativne svrhe. Neki delovi neće biti dostupni zbog sigurnosnih mera.

Da pogledate ISPmanager Live demo kliknite ovde.